top of page
vesiväripallo vihreä

Yrityksen Arvot

Yrityksen nimi Evig Design tarkoittaa ikuista designia.

Kestävä kehitys on yksi yritykseni tärkeimmistä arvoista. Sisustusarkkitehtina pyrin parhaani mukaan, asiakkaan toiveita kunnioittaen, pitämään kaikki projektini mahdollisimman ympäristöystävällisinä. Visionani on, että voisimme asua ja työskennellä miellyttävissä tiloissa kuormittamatta luontoa. Maailmassa, jossa tietoisuus ympäristön tilasta laajenee jatkuvasti, ei voi olla ottamatta ilmastonmuutosta huomioon, oli kyseessä sitten kotiäiti tai suuryritys. Haluan yritykseni myötä tuoda esille laadukkaiden ja kierrätettävien materiaalivalintojen merkitystä päästöjen minimoimisessa. Esimerkiksi kodin materiaalit voi valita niin, että ne eivät kuormita luontoa valmistusvaiheessa eivätkä myöskään elinkaarensa lopussa.

Teen mielelläni yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Lähituotettu on aina ympäristöä ajatellen viisaampi vaihtoehto. Samalla tuen paikallisia tuottajia.

Ihmisen ympäristön esteettisyydellä on suurempi merkitys kuin moni luulee. Tiedetään, että esimerkiksi tilan valaistus, materiaalit ja ylipäätään silmää miellyttävät ratkaisut kohentavat mielialaa ja parantavat työtehokkuutta.

Tämän yrityksen kautta koen voivani vastavaikuttamaan ilmastonmuutokseen,

ja samalla luomaan asiakkailleni mieltä kohottavia ympäristöjä.

bottom of page